Hotel Stureplan och Wallmans StockholmUnna dig en kväll eller helg på Hotel Stureplan och njut av middag och show på Wallmans Stockholm.


För bokning kontakta oss på telefon 08 440 66 10 eller maila så hjälper vi er.

Rummet bokas direkt och biljetter till Wallmans är tillgängliga i mån av platstillgång. Vi återkommer med besked snarast!

Show på Wallmans

Wallmans har skapat en urbanare och än mer internationell upplevelse med influenser från bland annat Showbiz-metropolen New York. Det är fartfyllt med akustiska inslag, feelgood och kittlande överraskningar. Kort sagt en total upplevelse som saknar motstycke.

En Wallmansupplevelse är inte bara en show av hög kvalité utan du får uppleva en kväll som innehåller allt från fantastisk mat med bra service till oväntad humor, imponerande sång och dans i en mysig atmosfär och miljö. Du kommer att möta artisterna både på scenen och vid bordet när de på klassiskt Wallmansvis framför din favoritmusik.

Showen fyller dig med energi och stjärnglittrande minnen som finns med dig långt efter att strålkastarna släckts.


Från och med 17 januari 2013 öppnar TG3 Lounge & Bar klockan 17.30 och här kan du och ditt sällskap mötas upp för en drink innan kvällen drar igång. Klockan 18.30 är ankomsttiden för att se showen och kvällen bjuder på såväl underhållning som mat och dryck. Efter knappa fyra timmar (ca 23.00) är showen slut och därefter håller TG3 öppet till kl. 01.00.